Credits

Met dank voor de prettige samenwerking:

Zoals een film een aftiteling heeft, zo willen we hier extra aandacht geven aan degenen die betrokken zijn bij de realisatie van de nieuwe website van Vocal Academy Jozien van Dorst.
Bij Vocal Academy Jozien van Dorst houden we van informeel maar tevens professioneel. Zo geldt dat ook voor de website we veel over hebben gecommuniceerd en waar we met zorg de informatie hebben vormgegeven voor het internet.
txt

Content

In het bijzonder dank aan alle ouders en leerlingen die toegestemd hebben met het gebruik van hun foto of de foto van hun kind op deze website.

fotografie

Fotografie

Voor een digitale uiting zoals bijvoorbeeld een website zijn professionele foto's erg belangrijk.
Eric Gramberg en Nathal Jara hebben ons geholpen om dat te realiseren. Beide dank voor het aanleveren van het fotomateriaal in hoge resolutie voor hergebruik!
Eric Gramberg | Nathal Jara

txt

Website

Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met Ronald Zeevaart en zeevArt Internet Service in Zaandam. Bij de ontwikkeling van de website zijn we vooral uitgegaan van de bezoeker. Mocht je een idee hebben hoe we de werking of functie van de website kunnen verbeteren, dan horen we dat graag.
zeevArt

-->
Adres

Oostzijde 381
1508 EP Zaandam

Contact

E-mail: info@jozienvandorst.nl
Telefoon 06-46104896