De zangcoaches

jozien-van-dorst

Jozien van Dorst

Na jarenlang als professioneel sessie zangeres te hebben gewerkt met een keur aan nationale en internationale artiesten zoals Angie Stone, Do, Candy Dulfer, Gordon, Jim Bakkum, Gerard Joling, Madeline Bell, New London Chorale, Boris, N’Dambi e.v.a, start Jozien in 2006 haar zangschool in Zaandam.

Naast het ontwikkelen van jong talent krijgt zij ook steeds meer voet aan de grond als songwriter, en heeft ze inmiddels meerdere gouden en platina platen aan de wand van de zangschool hangen, waarvan enkele tot stand zijn gekomen in samenwerking met leerlingen van de Vocal Academy. Haar passie voor zang en het ontwikkelen van talent is de basis voor haar ambitie om de Zaanstreek een plek te geven waar zangliefhebbers terecht kunnen voor zangcoaching op alle niveau’s.

In 2011 besluit Jozien het roer om te gooien, en met haar man, songwriter / producer Allan Eshuijs en hun kinderen, een aantal jaren in Los Angeles te gaan wonen, om daar haar netwerk uit te bouwen en haar creativiteit een nieuwe impuls te geven.
Zij keerde terug in juni 2014 met een berg aan inspiratie en naast het geven van zanglessen is Jozien werkzaam als songwriter, vocalist en vocal producer voor vocal.kitchen het bedrijf van haar man Allan Eshuijs, wat toplines en vocalen levert aan DJ’s over de hele wereld.
erwin-van-motman

Erwin van Motman

In de jaren 80 zette Erwin van Motman, geboren in Nederland, zijn talent als zanger/artiest op de kaart.

Over de jaren heen heeft hij in vele clubs, op diverse evenementen en feesten opgetreden, voornamelijk in funk, soul en pop bands. Als een van de leadzangers in Carlo D’Wys’ bands heeft hij zich breder ontwikkeld als zanger en tekstschrijver. Hoogtepunt van zijn carriere met Carlo was een optreden op het North Sea Jazz Festival in Den Haag in 1999.

Inmiddels is Erwin een veelvuldig gevraagde zanger om vele artiesten te begeleiden op hun CD’s, TV shows en internationale tours. Bekende Nederlandse artiesten zijn o.a. Ruth Jaccot, Do, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Boris en Reunion (Eurovisie Songfestival 2004 in Istanbul). Beroemde buitenlandse artiesten die hij heeft begeleid zijn Demis Roussos, Jocelyn Brown, Angie Stone, George Benson en Alessandro Safini. Naast deze activiteiten heeft hij ook radio- en tv-commercials (jingles) ingezongen.

Erwin is naast zangdocent druk met optredens met gerenommeerde gospelartiesten zoals Berget Lewis, Michelle David, The New Gospel Sensation en the Souds Of Voices. Erwin heeft aan de kleinkunstacademie (THOPPS Selma/Susanna) gestudeerd, en in 2018 zijn eigen werk uitgebracht.
Momenteel doet hij een theatertour met 'Lucretia sings Glady's Knight' en is hij 1 van de Pips.
Adres

Oostzijde 381
1508 EP Zaandam

Contact

E-mail: info@jozienvandorst.nl
Telefoon 06-46104896