image

Leer zingen bij de Vocal Academy Jozien van Dorst

Doe je niets liever dan zingen en optreden? Dan ben je bij Vocal Academy Jozien van Dorst aan het juiste adres!

Zangles op alle niveau's

Vanaf 8 jaar kun je bij ons terecht voor zangles op alle niveau’s. Onder professionele begeleiding leren we je op een ontspannen plezierige manier te zingen en werken we aan je timing, techniek en zelfvertrouwen. In groeps- duo of privéles, gaan we samen op zoek naar het juiste repertoire en met wat microfoontechniek en podiumpresentatie bereiden we je helemaal voor op je optreden. Naast onze eigen jaarlijkse eindshow bieden wij diverse andere podia aan waaronder Zaanstormend, De Nachtparade en Voices in Harmony met het Zaans Show Orkest.

prive zangles

Privé zangles

Wil je leren zingen of béter leren zingen?
Dan ben je bij Vocal Academy Jozien van Dorst aan het juiste adres!
Onder begeleiding van onze docenten leer je zingen of je huidige zangtechniek verbeteren.
Leer meer...

zangles als duo

Zangles als duo

Vind je alleen zingen toch te spannend of lijkt het je gewoon veel leuker met iemand samen te zingen, neem dan duoles.
Met een vriend of vriendin zingen kan de stap naar professioneel zingen veel makkelijker maken.
Leer meer...

groepszangles groep

Zangles voor groepen

Bij onze zangschool zijn we ervaren in het begeleiden van groepen.
Denk bijvoorbeeld aan een zangkoor, coverband en zanggroepen voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum.
Leer meer...

Studio opname

Neem je eigen nummer op in een professionele studio

Heb je na een aantal lessen zin om een eigen nummer op te nemen in een professionele studio? Dat kan ook bij Vocal Academy Jozien van Dorst.
Met hoogwaardige studio apparatuur maak je een kraakheldere opname van je favoriete liedje.

In de spotlights

Wat vinden leerlingen zelf?

“Als jongetje van een jaar of zeven met wat stemproblemen, kwam ik op zangles bij Jozien. Zij heeft me de afgelopen jaren naar een ander level geholpen en me het vertrouwen gegeven om door te gaan. Jozien heeft me tevens geholpen met het schrijven van mijn single ‘Una Noche’ en het liedje ‘Una Chica Especial’, waarmee ik de finale van het Junior Songfestival behaalde.”

“Ik zit al ruim 10 jaar op zangles bij de Vocal Academy van Jozien van Dorst, met als hoogtepunten The Voice Kids in 2014 en het Junior Songfestival met mijn zelfgeschreven nummer “Dit is pas het begin” in 2015. Ik ben nog steeds superblij met alle tips en geniet van alle optredens, opnames, songwriting- en jamsessies waar Jozien mij bij betrekt. Zingen betekent alles voor me!”

“Ik vond zanglessen bij Jozien erg leuk, gezellig, productief maar vooral heel leerzaam.
Na B-brave ben ik nu fulltime met mijn solocarrière bezig en realiseer me hoe belangrijk haar adviezen en lessen zijn geweest. Ons avontuur met het Junior Songfestival was ook erg spannend en het schrijven van een eigen nummer hebben mij heel erg geïnspireerd.”

Nieuws

Nieuws over Vocal Academy Jozien van Dorst

KvK

Kinderen voor Kinderen

Als songwriter heeft Jozien in het verleden mogen samenwerken met: Cascada, Do, Gerard Joling, Sick Individuals, Junior Song Festival e.v.a maar Kinderen voor Kinderen is toch wel één van de bijzonderste, met 3 Platina platen als gevolg.

youtubeKinderen voor Kinderen - Sloddervos

JSF

Junior Songfestival

Vier leerlingen van onze vocal academy stonden al in de finale van het Junior Song Festival. Caylee met 'Welkom in mijn Leven' in 2010, Naoh met ‘Twitterqueen' in 2011, Alessandro met 'Una chica Especial' in 2012 en Katrina met 'Dit is pas het Begin' in 2015.

youtubeKatrina - Dit is pas het begin - JSF 2015

shows vocal academy

Shows

Voor velen is het een droom, voor ons werkelijkheid. Mooie voorstellingen en prachtige podia. Zaanstormend, Voices in Harmony, Huishoudbeurs, Gala voor het vergeten Kind zijn enkele voorbeelden van shows waar onze leerlingen al straalden.

youtubeTimeless - Fighter - Zaanstormend 2018

Vocal Academy Jozien van Dorst werkt o.a. samen met

Adres

Oostzijde 381
1508 EP Zaandam

Contact

E-mail: info@jozienvandorst.nl
Telefoon 06-46104896