Vocal Academy Jozien van Dorst

zangschool en zangles Zaandam

Erwin van Motman

erwin van motmanIn de jaren 80 zette Erwin van Motman, geboren in Nederland, zijn talent als zanger/artiest op de kaart.

Over de jaren heen heeft hij in vele clubs, op diverse evenementen en feesten opgetreden, voornamelijk in funk, soul en pop bands.
Als een van de leadzangers in Carlo D’Wys’ bands heeft hij zich breder ontwikkeld als zanger en tekstschrijver. Hoogtepunt van zijn carriere met Carlo was een optreden op het North Sea Jazz Festival in Den Haag in 1999.
Inmiddels is Erwin een veelvuldig gevraagde zanger om vele artiesten te begeleiden op hun CD’s, TV shows en internationale tours. Bekende Nederlandse artiesten zijn o.a. Ruth Jaccot, Do, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Boris en Reunion (Eurovisie Songfestival 2004 in Istanbul). Beroemde buitenlandse artiesten die hij heeft begeleid zijn Demis Roussos, Jocelyn Brown, Angie Stone, George Benson en Alessandro Safini. Naast deze activiteiten heeft hij ook radio- en tv-commercials (jingles) ingezongen.

Op dit moment geeft Erwin zangles en daarnaast doet hij regelmatig optredens met gerenommeerde gospelartiesten zoals Berget Lewis, Michelle David en een eigen band The New Gospel Sensation en the Souds Of Voices. Hij arrangeert zijn eigen muziek. Ook heeft Erwin 4½ jaar de kleinkunstacademie (THOPPS Selma/Susanna) gevolgd.